Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
TO-LEFT
HIDE_BLOG

Sayfalar

YaÅŸam Psikolojisi

{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Termal Ve Lamine Etiketler

İçeriğinde özellik olarak termal sistemlerini barındıran bir türdür. Ekstra bir malzeme ihtiyacı olmadan baskı sistemleri yapılabilmektedir....

Termal Ve Lamine Etiketler

İçeriğinde özellik olarak termal sistemlerini barındıran bir türdür. Ekstra bir malzeme ihtiyacı olmadan baskı sistemleri yapılabilmektedir. Termal özelliği ile başka çeşitlerde malzemelere gereksinim duymamaktadır. Malzeme olarak ekstra ribon kullanımı yoktur. Mali açıdan da tutarı düşüktür. Termal sistemdeki kullanımlar zamanla da eskiyebilir fakat daha uzun zaman dilimlerinde kullanılmaktadır. Üç temel çeşidi bulunmakta ve bu çeşitler firmamız tarafından da karşılanmaktadır. Plastik özellikli ve kâğıt özellikli olarak modellere ayrılmakta tercihe göre çeşitlilik göstermektedir.
 
Özel tasarımlar ve uygulamalar amacı ile plastik termal etiketler kullanılmaktadır. Bu modellerin kullanım sektörleri daha azdır. Aynı zamanda bu modeldeki etiketler biraz daha fazla miktarlar gerektirmekte maliyeti yüksek tutmaktadır. Kâğıt özelliği taşıyan termal etiketler ise kendi arasında da iki seçeneğe ayrılarak kullanım amaçlarına göre farklılıklar içermektedir. Ömür süresi baz alındığında da farklılıklar göstermektedir. Pan özelliğinde olan modellerde de birden fazla çeşitle hizmetler verilmektedir pek çok modelin üretimi ve tasarımı yapılmakta kullanılan sektörlere göre dağılımlar yapılmaktadır. Termal etiketlerde de yüzey işlemi olarak herhangi bir koruyuculuk bulunmamaktadır. Kâğıt sistemlerinin diğer malzemeler ile birleşmesi sonucu ortaya çıkmakta ve kullanılmaktadır. Bakınız: https://www.panetiket.com/e/termal-etiket
 
Lamine etiket
 
Lamine modelinde ekstra bir koruyuculuk vardır. Bu sebep ile daha çok tercih edilmektedir. Yapışma, şekil ve kâğıt sistemleri bakımından farkı bulunmamasına rağmen koruyuculuk içerdiğinden dolayı biraz daha kalıcı olmaktadır. Etiket özelliğinde ise aynı faktörleri taşırlar. Nemli bölgelerden, ısı sistemlerinden ve diğer etkilerden etkilenmekte bu hususta bir ayrıcalık göstermemektedir. Farkı sadece daha kalıcı olması ile sınırlanmıştır. Kullanım esaslarına göre kullanıldığı taktirde uzun süreli kullanım sağlamaktadır. Pek çok endüstri, sanayi, sağlık, gıda gibi sektörlerin hepsinde kullanılan etiket modelleri bulunmaktadır. Lamine etiketler daha çok gıda üzerine kullanımlar içermekte ve endüstri alanında da kullanımlar sağlayan modeller içermektedir. Çeşitli sektörlerde kullanılan birçok model firma sektöründe yer almakta ve kullanılmaktadır.
 
Termal Ve Lamine Etiketler

Termal etiket
 
Termal etiketler bu özelliği ile kâğıt baskının yanında termal ve lamine etkisiyle beraber baskı ve etiket işlemini sürdürmektedir. Top termal etiketlerin kullanım amacına bakıldığında da pek çok alana yayıldığı ve tercih edildiği görülmektedir. Sürekli tüketim alanları da dahil birçok sektör termal etiketleri tercih etmekte ve kullanmaktadır. Termal etiketler kırktan fazla çeşidi ile özellik sunmakta ve tercih edilmektedir. Etiket alanında büyük bir başarı ortaya koymaktadır. Kullanım alanları da bütün sektörler olarak belirlenmiştir. Termal özelliğinden dolayı üzerindeki baskıların silinmesi veya kararması daha uzun zamanlar gerektirmekte ve bu yüzden firmalar tarafından da özellikle tercih edilmektedir.
 
Termal özelliÄŸi bulunduÄŸundan dolayı da herhangi bir sarf malzemeye ihtiyaç duymamaktadır. Bu alanda en iyisi denilebilecek kalitede hizmet vermekte kalıcılığı ile tercih edilmektedir. Baz özelliÄŸine göre de çeÅŸitlere ayrılmıştır. Bütün etiket modellerinden daha uzun süreli olarak kullanılmaktadır. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Sorunlarınızı ve yorumlarınızı bekliyoruz.

Ads Place