Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
TO-LEFT
HIDE_BLOG

Sayfalar

YaÅŸam Psikolojisi

{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Lamine Termal Etiket

Lamine termal etiket adını temsil ettiği termal etiket kriterlerine sahip bir etiket çeşidi. Diğer ismi olan bu etiketin diğer adı top terma...

Lamine Termal Etiket

Lamine termal etiket adını temsil ettiÄŸi termal etiket kriterlerine sahip bir etiket çeÅŸidi. DiÄŸer ismi olan bu etiketin diÄŸer adı top termal etikettir. Lamine etiket Ribona ihtiyaç duymaz ve doÄŸrudan baskı yöntemi ile termal bir baskı yapar. Bu nedenle barkod yazıcısının da doÄŸrudan bu yönteme uygunluk göstermesi gerekir. 
 
Termal etiket transfer sistemi ile baskı çıkartan baÅŸka yazıcılarla etiket baskı almaya çalışmak yanlıştır. Lamine etiket, eko etiket çeÅŸidi olan diÄŸer etiket türünden uzun ömürlü olmuÅŸ ve baskı yapımı sırasında ribbonsuz bir baskı olacağını belirtmiÅŸtir. Maliyetinin düşüklüğü sebebi ile bu yönetim sistemi tercih edilir. Lamine Termalin yüzey bölümünde koruyucu bir tabaka vardır. Bu gibi kriterler göz önüne alınırsa Eko termal etiket seçeneÄŸine nazaran daha uzun ömürlü olduÄŸu görülür. Yapışkanlık ve kâğıt gramajları ile eko etiketten bir fark bulunmaz. 
 
Lamine Termal Etiket

Koruyucu bir yüzey olup olmadığı tek fark olmuştur. Lamine etiketler termal etiket karakteristik oluşumlarını taşır. Termal etiket kullananlar bu etiketin 3-6 aya kadar kullanıldığını bildiriyor. Lamine ise en az 6-9 ay kullanış süresi verir. Lamine termalle üzerindeki baskısı bu süreden sonra uçacak ve kararma başlayacak ömrü sona erecektir. Işık ve ısıdan ne kadar uzak olursa ömrü o kadar uzun olacaktır. Lamine Termal Etiket sıklıkla gıda sektöründe ve hızlı bir tüketim alanında mevcut olmaktadır. Etiket Kullanım alanları bu şekilde belirlenmiştir.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Sorunlarınızı ve yorumlarınızı bekliyoruz.

Ads Place